Обґрунтування права як філософсько-правова проблема: історико-генетичний аспект - Хірсін, А.В. (Держава і право, 2012)
Досліджується логіка історичного розвитку методології обґрунтування права та її особливості в умовах політико-правової динаміки сучасного світу Исследуется логика исторического развития методологии обоснования права и ее особенности в условиях политико-правовой динамики современного мира. Summary. The article deals with the investigation of logical trends of the historical development of
law-justification methodology and its peculiarities in conditions of political and legal dynamics of
contemporary world.