Загальна характеристика правових послуг, що надаються юридичними клініками - Дубчак, Н.C. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано основні види правових послуг, які надаються юридичними клініками малозабезпеченим громадянам з метою захисту їхніх прав і свобод. Проанализированы основные виды правовых услуг, которые предоставляют юридические
клиники малообеспеченным гражданам с целью защиты их прав и свобод. In the article is analysed the basic types of legal services which is given by the law clinics for scanty
means citizens with the purpose of defence of their rights and freedoms.