Діяльність осередку EAGE в Україні за підсумками 2010 року визнана найкращою - Божежа, Д.М. (Мінералогічний журнал, 2011)
На щорічній конференції EAGE, яка проходила у Відні з 21 по 26 травня 2011 р., відбулася важлива подія для української наукової геологічної спільноти — активна міжнародна діяльність українських членів місцевого осередку EAGE у Києві в 2010 р. визнана найкращою.