Розробка напівпровідникових компонентів електроустаткування систем електроживлення транспортних засобів з автономними джерелами живлення - Шидловський, А.К.; Павлов, В.Б.; Попов, О.В.; Павленко, В.Є.; Третяк, М.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2012)
Представлено результати експериментальних досліджень силових напівпровідникових перетворювачів систем керування та іншого електроустаткування (що були створені на основі попередніх теоретичних досліджень) для систем електроживлення транспортних засобів з автономними джерелами живлення, а також результати ходових випробувань електромобіля ЗАЗ-1109 в умовах руху по міському циклу SAE 227 j (A, B, C, D). Представлены результаты экспериментальных исследований силовых полупроводниковых преобразователей систем управления и другого электрооборудования (создаваемых на основе предыдущих теоретических исследований) для систем электропитания транспортных средств с автономными источниками питания, а также результаты ходовых испытаний электромобиля ЗАЗ-1109 в условиях движения по городскому циклу SAE 227 j (A, B, C, D). Presents results of experimental studies of power semiconductor transducer control systems and other electrical equipment (produced on the basis of previous theoretical studies) for power supply systems of vehicles with autonomous power supply, and the results of running tests of electric ZAZ-1109 in traffic on urban cycle SAE 227 j (A, B, C, D).