Метод визначення параметрів НЧ імпульсної модуляції для системи керування транзисторних інверторів напруги установок індукційного нагрівання - Юрченко, О.М.; Гуцалюк, В.Я.; Герасименко, П.Ю.; Слєсаревський, І.O. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2012)
Розглянуто транзисторний інвертор напруги для установки індукційного нагрівання з низькочастотною (НЧ) імпульсною модуляцією, проведено аналіз вибору параметрів НЧ імпульсної модуляції. Встановлено критерії вибору та запропоновано метод визначення параметрів НЧ імпульсної модуляції. Рассмотрен транзисторный инвертор напряжения для установок индукционного нагрева с низкочастотной (НЧ) импульсной модуляцией, проведен анализ выбора параметров НЧ импульсной модуляции. Определены критерии выбора и предложен метод определения параметров НЧ импульсной модуляции. A voltage transistor converter for induction heating equipment with low frequency (LF) pulse modulation was considered, the analysis of appropriate parameters’ selection of LF pulse modulation was carried out. It is defined criterions for selection of said parameters and it is proposed a method for defining parameters of LF pulse modulation.