Процеси інформаційного обміну при урегулюванні небалансів учасників конкурентного ринку електричної енергії України - Блінов, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2012)
Визначено основні області та процеси інформаційного обміну при врегулюванні небалансів учасників на ринку двосторонніх договорів та балансуючого ринку електричної енергії (РДДБ) з урахуванням міжнародних вимог та правил функціонування РДДБ України. Определены основные области процессов и процессы информационного обмена при урегулировании небалансов участников на рынке двусторонних договоров и балансирующего рынка электрической энергии (РДДБ) с учетом международных требований и правил функционирования РДДБ Украины. The article describes basic areas and processes of information exchange at settlement of participant imbalances in market of bilateral contracts and balancing electricity market (BCBM) taking into account the international requirements and rules of functioning of BCBM in Ukraine.