Адміністративно-правове забезпечення створення та функціонування спеціальних (вільних) економічних зон - Баклан, О.В. (Держава і право, 2011)
Сформульовані деякі пропозиції та рекомендації відносно удосконалення правового становища щодо створення та функціонування спеціальних (вільних) економічних зон в нашій країні. Сформулированы некоторые предложения и рекомендации по усовершенствованию административно-правового положения специальных (свободных) экономичных зон в нашей стране. In article could be found an attempt to formalize some suggestions and recommendations regarding improvement of administrative and legal status of special (free) economical zones in Ukraine.