Теоретико-правові питання визначення предмета лісового права - Печуляк, В.П. (Держава і право, 2011)
Розкриваються питання теоретичного та практичного характеру щодо визначення предмета лісового права. Раскрываются вопросы теоретического и практического характера, которые связаны с определением предмета лесного права. The article deals with the theoretic and practical issues concerning the definition of the forest law subject-matter.