Декриміналізація національного законодавства та формування фінансової безпеки держави - Бригінець, О.O. (Держава і право, 2011)
Визначено особливості законодавчого забезпечення фінансової безпеки держави. Проаналізовано спроби декриміналізації національного законодавства. Определены особенности законодательного обеспечения финансовой безопасности государства. Проанализировано попутки декриминализации национального законодательства. Peculiarities of the legislative provision of financial security are designated. And lired decriminalization process of national legislation.