Тероризм як загроза особистій безпеці - Крутов, В.В.; Мікуліна, М.М. (Держава і право, 2011)
Аналізуються поняття безпеки та права на безпеку, тероризм як потенційна загроза особистій безпеці. Анализируются понятия безопасности и права на безопасность, терроризм как потенциальная угроза личной безопасности. The article examines the concept of security and right to security, terrorism as a potential threat to personal security.