Аналіз законодавчих змін щодо маніпулювання цінами на фондовому ринку України - Хорт, Ю.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються поняття маніпулювання цінами, його форми, порядок притягнення винних осіб до відповідальності, надаються рекомендації з розробки заходів попередження маніпулювання цінами на фондовому ринку України. Исследуются понятие манипулирования ценами, его формы, порядок привлечения виновных лиц к ответственности, предоставляются рекомендации по разработке мер предупреждения манипулирования ценами на фондовом рынке Украины. The author researches in the article the notion of price manipulation, its forms, responsibility for stock price manipulation and recommendations as to working out measures on prevention of stock price manipulation have been given by the author.