Дефектність юридичних фактів у трудовому праві - Сімутіна, Я.В. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються проблеми дефектності юридичних фактів у трудовому праві. Визначається поняття дефекту юридичного факту, причини, що призводять до виникнення дефектів. Наводиться класифікація дефектів юридичних фактів та юридичних складів, що можуть мати місце у трудовому праві. Освещаются проблемы дефектности юридических фактов в трудовом праве. Определяется понятие дефекта юридического факта, причины, обуславливающие его возникновение. Приводится классификация дефектов юридических фактов и юридических составов, имеющих место в трудовом праве. The article lights up the problems of imperfectness of legal facts in a labour law. The concept of defect of legal fact, reasons of his origin, is determined. Classification over of defects of legal facts and legal compositions is brought.