Передумови виникнення інституту легалізації відносин фізичних осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією - Культенко, О.В.; Венгуренко, О.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуто передумови виникнення інституту легалізації відносин фізичних осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Аналізується специфіка існування різноманітних форм інституту легалізації відносин фізичних осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією в країнах Європи. Рассмотрены предпосылки возникновения института легализации отношений физических лиц с нетрадиционной сексуальной ориентацией. Анализируется специфика существования различных форм института легализации отношений физических лиц с нетрадиционной сексуальной ориентацией в странах Европы. Examined pre-conditions the institute legalization relations of individuals with different sexual orientations. Analyzed the specifics of the existence of various forms of legalization of the Institute of relations of individuals with different sexual orientations in countries of Europe.