Проблеми правового регулювання відносин інтелектуальної власності в Україні - Рудник, Т.В.; Кметик, Х.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються та аналізуються деякі проблеми правового регулювання відносин інтелектуальної власності в Україні та пропонуються шляхи їх вирішення. Исследуются и анализируются некоторые проблемны правового регулирования отношений интеллектуальной собственности в Украине и предлагаются пути их решения. In this article authors researches and analyzes some problems of legal regulation of intellectual property relations in Ukraine and suggests the ways of their solution.