Неукладений господарський договір: проблеми та шляхи подолання - Подоляк, С.А. (Держава і право, 2011)
Розглянуто актуальні питання неукладеного господарського договору у світлі пошуку шляхів підвищення ефективності правового регулювання господарсько-договірних відносин. Переосмислюється правова природа цього явища. Запропоновано конкретні пропозиції щодо зміни господарського законодавства. Рассмотрены актуальные вопросы незаключенного хозяйственного договора в свете поиска способов повышения эффективности правового регулирования хозяйственно-договорных отношений. Переосмысливается правовая природа этого явления. Сделаны конкретные предложения касательно изменения хозяйственного законодательства. The actual questions of loss of economic contract while looking for improvement of legal regulation of economic-contractual relations in this part are examined. Different interpretation of legal nature of this notion and amending to the economic law in force are proposed.