Страховий соціальний ризик в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування - Трунова, Г.А. (Держава і право, 2011)
Висвітлюється сутність та ознаки страхових соціальних ризиків у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Освещается сущность и признаки страховых социальных рисков в системе обязательного государственного социального страхования. The article is devoted illumination of essence and signs of insurance social risks in the system obligatory state social insurance.