Правовий статус державних органів – суб’єктів трудового права - Гончарова, К.В. (Держава і право, 2011)
Проведено класифікацію органів державної влади, що виступають суб’єктами трудового права. Встановлено їх правове становище та з’ясовано вплив на регулювання суспільних відносин у сфері праці. Проведена классификация органов государственной власти, выступающих субъектами трудового права. Установлено их правовое положение и выяснено влияние на регулирование общественных отношений в сфере труда. In this paper a classification of public authorities acting subjects of labor law. Established their legal position is clarified and the effect on the regulation of social relations at work.