Знахiдки рiдкiсних видiв рукокрилих (Mammalia, Chiroptera) в Бескидах (Українськi Карпати) - Башта, А.-Т. (Вестник зоологии, 2000)
У результатi дослiджень, розпочатих нами в 1997 р., на територiї Бескидiв (пiвнiчно-схiдний макросхил Українських Карпат) і, зокрема в районі м. Сколе, виявлено 8 видiв рукокрилих, з яких 3 – занесено до Червоної книги України (1994), а також 3 – до Європейського Червоного списку тварин i рослин, що перебувають пiд загрозою зникнення у свiтовому масштабi (1991).