Методологічні аспекти дослідження представницького мандата як правової категорії - Юркевич, Х.І. (Держава і право, 2012)
Розглядається різноманітний арсенал дослідницьких інструментів методології правового
дослідження представницького мандата як правової категорії. Автор обґрунтовує доцільність і результативність філософських, загальнонаукових і спеціально-наукових принципів,
підходів і методів теоретико-методологічного дослідження представницького мандата. Рассматривается разнообразный арсенал исследовательских инструментов методологии
правового исследования представительского мандата как правовой категории. Автор
обосновывает целесообразность и результативность философских, общенаучных и спеціальнонаучных принципов, подходов и методов, теоретико-методологического исследования представительского мандата. In the article the various arsenal of research instruments of methodology of legal research of
representative mandate is considered as a legal category. An author grounds expedience and
effectiveness of philosophical, scientific and specially scientific principles, approaches and methods,
teoretiko-methodological research of representative mandate.