Становлення юридичної відповідальності за екологічні правопорушення в XIX — поч XX ст. (на прикладі австрійського законодавства) - Коритко, Л.Я. (Держава і право, 2012)
Аналізуються законодавчі акти, що встановлювали відповідальність за екологічні правопорушення в Австрійській (Австро-Угорській з 1867 р.) імперії. Анализируются законодательные акты, которые устанавливали ответственность за экологические правонарушения в Австрийской (Австро-Венгерской с 1867 г.) империи. This article is devoted to studying laws, regulations of which establish liability for ecological offense in Austria (Austria-Hungary since 1867) Empire.