Розвиток науки церковного права в Україні - Мацелюх, І.А. (Держава і право, 2012)
Розкривається розвиток науки церковного права в Україні з доби Руської держави до сьогодення. Раскрывается развитие науки церковного права в Украине с времён Русского Государства
до сегодняшнего дня. We open the developement of church science law in Ukraine from the time of the Russian state to
the present day.