Особливості функціонування муніципальних омбудсманів Республіки Польща та Російської Федерації: порівняльний аспект - Голяк, Л.В. (Держава і право, 2012)
У межах функціональної характеристики висвітлюються основні напрями діяльності
муніципальних омбудсманів Польщі та Росії як сучасної інституції забезпечення реалізації та
охорони прав людини на місцевому рівні, проводиться порівняльний аналіз їхніх прав та
обов’язків. В пределах функциональной характеристики рассматриваются основные направления
деятельности муниципальных омбудсманов Польши и России як современной институции
обеспечения реализации и охраны прав человека на местном уровне, проводится сравнительный
анализ их прав и обязанностей. The article presents the functional characteristics of the municipal ombudsman Poland and
Russia, the comparative analysis of their rights and duties is conducted.