Конституційні принципи служби в органах місцевого самоврядування в Україні: система та видова характеристика - Падалко, Г.В. (Держава і право, 2012)
Розглядаються концептуальні проблеми становлення та реалізації системи принципів
служби в органах місцевого самоврядування. Сформульовані авторські пропозиції щодо вдосконалення організації служби в органах місцевого самоврядування та напрями її конституційно-правового забезпечення. Рассматриваются концептуальные проблемы становления и реализации системы принципов службы в органах местного самоуправления. Сформулированы авторские предложения
по усовершенствованию организации службы в органах местного самоуправления и направлений её конституционно-правового обеспечения. In article conceptual problems of foundation and realization of the system principles of service in
local self-governments are considered. The author proposes certain measures for improvement of
organization of service in local self-government bodies and means of appropriate provisions in
constitution law.