Проблеми застосування практики Європейського суду з прав людини органами конституційної юстиції - Кузнецова, Ю.В. (Держава і право, 2012)
Розкрито теоретичні та практичні аспекти застосування рішень Європейського суду з
прав людини органами конституційної юстиції у різних країнах. Пропонується дефінітивне
закріплення застосування рішень Європейського суду з прав людини Конституційним Судом
України. Раскрываются теоретические и практические аспекты применения решений
Европейского суда по правам человека органами конституционной юстиции в разных странах. Предлагается дефинитивное закрепление применения решений Европейского суда по правам человека Конституционным Судом Украины. The theoretical and practical aspects of making the European Court of Human Rights body of
constitutional justice in different countries. It is proposed to consolidate the use of definitive decisions
of the European Court of Human Rights by the Constitutional Court of Ukraine.