Законодавче забезпечення господарських відносин у сфері сільського туризму - Кафарський, О.В. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються особливості законодавчого забезпечення діяльності суб’єктів господарювання у сфері сільського туризму. Порівнюються норми законів України «Про особисте селянське господарство», «Про фермерське господарство» із Законом «Про туризм». Освещаются особенности законодательного обеспечения деятельности субъектов хозяйствования в сфере сельского туризма. Сравниваются нормы законов Украины «О личном крестьянском хозяйстве», «О фермерском хозяйстве» с Законом «О туризме». In the article the features of the legislative providing of activity of subjects of menage are illuminated in the field of rural tourism. The norms of laws of Ukraine are analysed and compared "About the personal peasant economy", "About a farm" with Law "On tourism".