Етапи розвитку законодавства України про переведення на іншу роботу - Богданюк, Я.А. (Держава і право, 2011)
Досліджується історія розвитку трудового законодавства України про переведення на іншу роботу. Виділені основні етапи становлення в законодавстві поняття переведення. Исследуется история развития трудового законодательства Украины о переводе на другую работу. Выделены основные этапы становления в законодательстве понятие перевода. This article examines the history of labor legislation of Ukraine to transfer to another job. Highlights the major stages in the legislative concept of translation.