Правові проблеми припинення об’єднань громадян в Україні - Ущапівська, Л.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються правові проблеми припинення об’єднань громадян в Україні. Аналізуються норми законодавства України та інших країн, з метою удосконалення цивільно-правового регулювання припинення об’єднань громадян як учасників цивільних правовідносин. Исследуются правовые проблемы прекращения объединений граждан в Украине. Анализируются нормы законодательства Украины и других стран, с целью совершенствования гражданско-правового регулирования прекращения объединений граждан как участников гражданских правоотношений. Hereby legal issues of Ukrainian citizens’ association termination have been investigated. Legislation norms of Ukraine and other countries to improve civil – legal regulation to terminate association of citizens as participants of the civil relations have been analyzed.