Подолання протидії розслідуванню службового підроблення - Чичиркіна, С.П. (Держава і право, 2011)
Розглянуто форми та способи подолання протидії розслідування службового підроблення. Рассмотрены формы и способы преодоления противодействия расследованию служебной подделки. In the article we consider the forms and ways of overcome the anti-counterfeiting official rozsliduannya.