Окремі теоретико-методологічні аспекти соціальної функції права власності на землю в Україні - Костяшкін, І.О. (Держава і право, 2011)
Досліджено доктринальні підходи щодо методологічного забезпечення соціальної функції права власності на землю в Україні. Визначено пріоритети у формуванні земельного законодавства в умовах завершення реформаційних процесів у відповідній сфері. Исследованы доктринальные подходы по методологическому обеспечению социальной функции права собственности на землю в Украине. Определены приоритеты в формировании земельного законодательства в условиях завершения процессов реформирования в соответствующей сфере. In this paper the doctrinal approaches methodological support for the social function of land ownership in Ukraine. Priorities in the formation of land legislation in the completion of the reform process in their respective fields.