Організаційно-правові питання реалізації сільськогосподарської продукції та забезпечення її якості - Бугера, С.І. (Держава і право, 2011)
Розглядаються організаційно-правові питання реалізації сільськогосподарської продукції в контексті забезпечення встановленого рівня її якості. Зокрема, досліджено стан законодавства з даного питання та запропоновано внесення доповнень до Закону України «Про оптові ринки сільськогосподарської продукції» щодо надання державної фінансової підтримки для створення лабораторій контролю якості сільськогосподарської продукції що відповідає міжнародним вимога. Рассматриваются организационно-правовые вопросы реализации сельскохозяйственной продукции в контексте обеспечения установленного уровня ее качества. В частности исследовано состояние законодательства по данному вопросу, а также предложено внесение дополнений к Закону Украины «Об оптовых рынках сельскохозяйственной продукции» касательно предоставления государственного финансирования для создания лабораторий контроля качества сельскохозяйственной продукции, что соответствует международным требованиям. In article the organizationa -legal questions of realization of agricultural production in a context of maintenance of the established level of its quality are considered. Condition of the legislation on the given question in particular is investigated and also entering additions to the Law of Ukraine «About the wholesale markets of agricultural production» concerning to granting state financing for creation of laboratories of quality surveillance of agricultural production is offered that corresponds to the international requirements.