Роль земельного законодавства у формуванні й реалізації земельної політики України - Сидор, В.Д. (Держава і право, 2011)
Визначено роль земельного законодавства у формуванні та реалізації земельної політики України, а також окресленні основних орієнтирів законодавчого забезпечення її проведення. Визначено умови ефективної реалізації земельної політики і запропоновано їх закріплення в чинному земельному законодавстві. Определена роль земельного законодательства в формировании и реализации земельной политики Украины, а также обозначены основные ориентиры законодательного обеспечения ее проведения. Определены условия эффективной реализации земельной политики и предложено их закрепление в действующем земельном законодательстве. The task of this research is a decision of role of the land legislation in forming and realization of the land policy of Ukraine, and also lineation of basic orientir of the legislative providing of its leadthrough. The terms of effective realization of the land policy are certain and their fixing in the current land legislation is offered.