Роль аналітичних центрів у трансформаційних процесах - Згурська, В.Л. (Держава і право, 2011)
Проаналізована роль аналітичних центрів у здійсненні демократичних перетворень у постсоціалістичних країнах, і зокрема в Україні, та вказано перспективи їх подальшого розвитку. Проанализирована роль аналитических центров в осуществлении демократических преобразований в постсоциалистических странах, в частности в Украине и указаны перспективы дальнейшего развития. The role of think thanks in the democratic transformations, which takes place in the post socialist countries, is analyzed. The author defines their place in the formation of the independent Ukraine and the perspectives of their further development.