Партійна позаідеологічність в Україні як відображення лобістської політичної культури та політичної активності - Постол, О.Є. (Держава і право, 2011)
Аналізуються взаємозв’язки між віртуальною ідеологічністю політичних партій в Україні та лобістською політичною культурою політичної еліти та населення. Анализируются взаимосвязи между виртуальной идеологичностью политических партий в Украине и лоббистской политической культурой политической элиты и населения Украины. Article is devoted to determining the relationship between virtual ideological parties in Ukraine and the political culture of lobbying and political elite of Ukraine's population.