Взаємозв’язок політики, економіки та прагматизму - Чижова, О.М. (Держава і право, 2011)
Розглянуто взаємозв’язок політики, економіки та прагматизму. Показано, що економіка виступає важливим фактором, який визначає . політику, зворотньо впливає на економіку; ці взаємодії відбуваються під дією прагматизму – політичного, економічного, соціального. Рассмотрена взаимосвязь политики, экономики и прагматизма. Показано, что экономика выступает важным фактором, определяющим политику, которая, в свою очередь, оказывает обратное действие на экономику; эти взаимосвязи находятся под действием прагматизма – политического, экономического, социального. Іn article disscussed connection of роlісу, есоnоmу and pragmatism. Autor considered that есоnоту is factor with int1uence to роliсу.