Становлення та перспективи розвитку земельних відносин в Україні - Мілімко, Л.В. (Держава і право, 2011)
Досліджено історичний розвиток земельних відносин на території України, проаналізовано зарубіжний досвід та роль держави у цих процесах шляхом здійснення земельних реформ. Исследовано историческое развитие земельных отношений на территории Украины, проанализирован опыт зарубежных стран и роль государства в этих процессах путем осуществления земельных реформ. In this paper the author studied the historical development of land relations in Ukraine, analyzed the experience of foreign countries and the role of government in these processes through the implementation of land reforms.