Деякі гарантії охорони адвокатської таємниці у кримінальному процесі - Савицька, С.Л. (Держава і право, 2011)
Розглянуто питання про гарантії охорони адвокатської таємниці у кримінальному процесі. Рассмотрен вопрос о гарантиях охраны адвокатской тайны в уголовном процессе. The question of guarantees secrecy of lawyers in the criminal process has investigated.