Проблеми рекультивації земель гірничодобувної промисловості - Смовж, К.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання рекультивації земель гірничодобувної промисловості. Визначаються місце та роль цього інституту в межах правового поля, що регулює використання та охорону земель гірничодобувної промисловості. Досліджуються актуальні проблеми рекультивації таких земель. Рассматриваются вопросы рекультивации земель горнодобывающей промышленности. Определяются место и роль этого института в пределах правового поля, регулирующего использование и охрану земель горнодобывающей промышленности. Исследуются актуальные проблемы рекультивации таких земель. The questions of mining lands reclamation are examined in the article, its location and role among the institutions within the legal framework governing the use and protection of mining lands, the issues of the day of the legal adjusting of mining lands reclamation are probed.