Правове регулювання зовнішніх зносин ЄС – США в сфері безпеки та оборони - Гріненко, О.О. (Держава і право, 2011)
Аналізуються питання правового регулювання зовнішніх зносин ЄС з основним партнером – США, зокрема у сфері безпеки та оборони. Анализируются вопросы правового регулирования внешних сношений ЕС с основным партнером – США, в частности в сфере безопасности и обороны. Cooperation of the European Union in sphere of foreign policy and a security policy with other states is developed enough, nevertheless it is necessary to give separate attention to legal regulation of external relations of EU with the basic partner – the USA, in this case – in safety and defense sphere.