Уніфікація правил електронної комерції в рамках Конвенції ООН про використання електронних повідомлень в міжнародних договорах - Василенко, О.С. (Держава і право, 2011)
Досліджено питанння уніфікації норм міжнародного приватного права в рамках ЮНСІТРАЛ, зокрема, в рамках Конвенції ООН про використання електронних повідомлень в міжнародних договорах, визначенні ролі ЮНСІТРАЛ у сприянні використанню сучасних методів передачі даних і в забезпеченні визначеності відносно використання таких методів в міжнародній електронній торгівлі. Изучены вопросы унификации норм международного частного права в рамках ЮНСІТРАЛ, в частности, в рамках Конвенции Организации Объединенных Наций об использовании электронных сообщений в международных договорах, определению роли ЮНСІТРАЛ в содействии использованию современных методов передачи данных и обеспечении определенности касательно использования таких методов в международной и внутренней электронной торговли. This research is devoted to the study of the issues of unification of private international law within the framework of UNCITRAL in particular within United Nations Convention on the Use of Electronic Communications in International Contracts, study of the UNCITRAL role in facilitation the use of modern means of data interchange and ensuring certainty in the use of such means in international electronic commerce.