Особливості проведеня соціальної політики у постфранкістській Іспанії - Ярова, Л.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються загальні та специфічні риси проведення соціальної політики в Іспанії післявоєнного періоду до теперішнього часу порівняно з іншими європейськими країнами. Рассматриваюется общие специфические черты проведения социальной политики в Испании послевоенного периода до настоящего времени в сравнении с другими европейскими странами. In the article general and specific lines of social policy in Spain of post-war period to the present tense by comparison to other European countries are analyses.