Підходи міжнародних організацій до оцінки ефективності публічного управління - Береза, А.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуто особливості застосування різних підходів до оцінки ефективності публічного управління на міжнародному рівні (Індекс людського розвитку, Управлінські індикатори, SIGMA, CAF), перспективи їх подальшого удосконалення. Рассмотрены особенности применения разных подходов к оценке эффективности публичного управления на международном уровне (Индекс людского развития, Управленческие индикаторы, SIGMA, CAF) и перспективы их дальнейшего усовершенствования. The peculiarities of application the different approaches to assessment of public administration efficiency (Human Development Index, Governance Indicators, SIGMA, CAF) are considered. The perspectives of their improvement are defined.