Концептуальні засади дослідження сучасного електорального простору - Федчик, Ю.Ю. (Держава і право, 2011)
Узагальнено та систематизовано гіпотези дослідження електорального простору. Доведена доцільність застосування концепту як універсалії, котра об'єднує весь виборчий процес у контексті вивчення проблем електоральної поведінки. Обобщены и систематизированы гипотезы исследования электорального пространства. Доказана целесообразность применения концепта как универсалии, объединяющей весь избирательный процесс в контексте изучения проблем электорального поведения. This article is devoted to generalization and systematization of existing in modern political science research hypotheses electoral space. The expediency of application of the concept, as universals, which unites the whole electoral process in the context of electoral behavior problems of the population.