Особливості реалізації права на мирні зібрання в Україні - Масич, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуто основні перешкоди на шляху реалізації права людини на мирні зібрання, проаналізовано відповідну нормативно-правову базу та дані пропозиції щодо її удосконалення. Рассмотрены основные препятствия на пути реализации права человека на мирные собрания, проанализирована соответствующая нормативно-правовая база и даны рекомендации по ее усовершенствованию. The main obstacles to the realization of the right to peace gathering are considered; the relevant normative base is analyzed and the recommendations for its improvement are given.