Законність і дисципліна в діяльності правоохоронних органів як обов’язкові умови підвищення безпеки їхньої професійної діяльності - Суббот, А.І. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання формування дисципліни та дотримання законності в системі
правоохоронних органів України. Проведено аналіз і розмежування таких категорій як «дисципліна» та «законність» з огляду на їхній вплив на безпеку професійної діяльності правоохоронних органів. Рассматриваются вопросы формирования дисциплины, а также соблюдения законности
в системе правоохранительных органов Украины. Проведен анализ и разграничение таких
категорий как «дисциплина» и «законность» с учетом их влияния на безопасность профессиональной деятельности правоохранительных органов. The article is devoted the questions of forming of discipline and observances of legality in the
system of law enforcement authorities of Ukraine. An analysis and differentiating of such categories is
conducted as «discipline» and «legality» from the review of their influence on safety of professional
activity of law enforcement authorities.