Особливості визначення поняття «виконавець (співвиконавець) злочину» за кримінальним законодавством країн пострадянського простору - Харко, Д.М. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано норми кримінального законодавства пострадянських країн стосовно
визначення поняття «виконавець (співвиконавець) злочину» і проведено порівняльний аналіз їх
із положеннями ст. 27 КК України. Зроблено висновок про значний ступінь подібності досліджуваних норм. Проанализированы нормы уголовного законодательства постсоветских стран, касающиеся определения понятия «исполнитель (соисполнитель) преступления» и проведен
сравнительный анализ этих норм с положений ст. 27 УК Украины. Сделан вывод о значительной степени подобности исследуемых норм. In this article standards of the criminal legislation of the Post-Soviet republics concerning
definitions of concept «the performer (co-performer) of a crime» are analysed, the comparative
analysis concerning provisions of Art. 27 of the Criminal code of Ukraine is carried out. The conclusion
is drawn on considerable degree of similitude of the specified norms.