Деякі питання дисциплінарної відповідальності працівників дипломатичної служби - Вапнярчук, Н.М. (Держава і право, 2012)
Досліджуються окремі питання дисциплінарної відповідальності дипломатичних працівників. Аналізуються погляди вчених стосовно визначення термінів «дисципліна» й «дисциплінарна відповідальність». Пропонується розширити перелік дисциплінарних стягнень, дається
визначення дисциплінарної відповідальності дипломатичних працівників. Исследуются отдельные вопросы дисциплинарной ответственности дипломатических
работников. Анализируются взгляды ученых относительно определения терминов «дисциплина» и «дисциплинарная ответственность». Предлагается расширить перечень дисциплинарных
взысканий, дается определение дисциплинарной ответственности дипломатических работников. In this paper we study some issues of disciplinary liability of diplomatic personnel. Examines the
views of scholars concerning the definitions of «discipline» and «disciplinary proceedings». It is
proposed to expand the list of disciplinary sanctions, defines disciplinary diplomats.