До питання охорони праці неповнолітніх - Івчук, Ю.Ю. (Держава і право, 2012)
Аналізуються питання охорони праці особливого суб’єкта трудового права — неповнолітніх. Дається визначення поняття «неповнолітня працююча молодь». Анализируются вопросы охраны труда особого субъекта трудового права — несовершеннолетних. Дается определение понятия «несовершеннолетняя работающая молодежь». This article is devoted to the subject of a special labor protection of labor law — minors. Analyzed the domestic and foreign legislation on this issue. Given the definition of «minor working young people».