Становлення та розвиток доктрини судового рішення в адміністративному судочинстві - Градовий, В.Б. (Держава і право, 2012)
Розкривається період становлення судового рішення в адміністративному судочинстві ще
з часів стародавнього Риму, наводяться деякі етапи його реалізації. Раскрывается период становления судебного решения в административном судопроизводстве еще со времен древнего Рима, приводятся некоторые этапы его реализации. The article reveals the making of judicial decisions in administrative proceedings since the days of
ancient Rome, provides some degree of its implementation.