Класифікація суб’єктів виконавчих правовідносин - Ятченко, Є.О. (Держава і право, 2012)
Аналізуються основні підходи до класифікації суб’єктів виконавчих правовідносин.
Зроблено висновки щодо структури зазначених правовідносин, вказано на деякі особливості
їхніх суб’єктів. Запропоновано авторську класифікацію суб’єктів виконавчих правовідносин. Анализируются основные подходы к класификации субъектов исполнительных правоотношений. Сделаны выводы о структуре данных правоотношений, указано на некоторые особенности их субъектов. Предложено авторскую класификацию субъектов исполнительных
правоотношений. In this article the basic going is analyzed near classification of subects of executive legal relations.
Conclusions about the structure of these relations are made, some peculiarities of subjects are
indicated. Classification author’s of subjects of executive legal relations is offered.