Центральна Азія як зона перетину інтересів конкуруючих держав: перспективи суперництва та взаємодії - Кривоглава, М.З. (Держава і право, 2011)
Аналізуються перспективи суперництва та взаємодії в Центральній Азії основних геополітичних гравців сучасності, а також країн регіону. Анализируются перспективы соперничества и взаимодействия в Центральной Азии основных геополитических игроков современности, а также стран региона. Prospects for competition and cooperation in Central Asia of the major geopolitical players and region states are analyzed.